29 dni SPP-ja Dogodki Tam sem tu Zgodbe

V družbi iskrenih obiskovalcev

Prvo potopisno predavanje v Gameljnah je bilo čudovito! V krogu iskrenih obiskovalcev mi je bilo v veliko veselje deliti zgodbe, doživetja, dogodivščine s slovenske planinske poti. Nasmehi na njihovih obrazih, iskrive oči, … Še celo noč po predstavitvi nisem mogla spati, ker so mi nekatera njihova močna vprašanja dala marsikaj za misliti.

Hvala vsem obiskovalcem, da ste si vzeli čas in se tudi peljali od daleč. Hvala za čudovit četrtkov večer!

Prav tako se zahvaljujem Mestni knjižnici Ljubljana (Gameljne), da so mi omogočili priložnost, da se zgodbe delijo tudi v zelo lepi dvorani kulturnega doma nad knjižnico.

Rada bi pa tudi z vami delila mnenja obiskovalcev. Veliko jih je bilo izrečenih osebno, nekaj pa pisno.

»Danes sem bil na tvojem predavanju v Gameljnah. Čeprav sem imel še pred predavanjem en kup vprašanj, ki so me zanimala, sem na koncu ostal brez besed. Ne morem pozabiti s kakšno energijo, zanosom, iskrenostjo in svojo duhovitostjo si predstavila svoje doživljanje hoje po poti. Res iskrena ti HVALA za tako zanimiv potopis.« – S.H.

»Včerajšnje potopisno predavanje je bilo super izpeljano. Zgodb na tako dolgi poti se nabere veliko in jih je najbrž kar težko strniti v uro in pol dolgo predstavitev. Vse, kar si povedala, je bilo zanimivo – si predstavljam, da tudi za tiste, ki v hribe aktivno ne hodijo, kaj šele za nas, ki radi hodimo po skalnatem svetu 🙂 « – N.B.

»Žena, ki sicer ni planinka, je bila navdušena dan prikazanim in načinom kako si nam podala to tvojo življenjsko zgodbo. Tudi hči si želi poslušati tvoje potopisno predavanje. Upam, da boš kdaj ponovila v Kopru.« – A.S.


Naslednjo potopisno predavanje bo v Knjižnici Črnomelj in sicer, v torek 29. januarja 2019. 

O avtorju

Maja Kuzma Ganić

Pisateljica. Motivatorka. Usmerjevalka. Tolmačka. Inštruktorica. Novinarka. Raziskovalka. Ustvarjalka in sejalka resničnih zgodb. Ljubiteljica gibanja v naravi.