O meni

Maja Kuzma Ganić, Gluha oseba z vizijo.

Pisateljica. Motivatorka. Usmerjevalka. Tolmačka. Inštruktorica. Novinarka. Raziskovalka. Ustvarjalka in sejalka resničnih zgodb. Ljubiteljica gibanja v naravi.

Moje najljubše vsakdanje opravilo je, da uporabljam svoj najljubši in najlepši jezik na svetu – znakovni jezik ter najbolj hvaležno vztrajno naučeno znanje – slovenski jezik.

Zagovarjam, da živimo v enem svetu, kjer smo si med seboj različni in drugačni.

V življenju si najbolj želim, da bi skupaj, z roko v roki, ustvarili nekaj neprecenljivega in vsakemu omogočili uresničitev njegovega življenjskega cilja. Vse to seveda z veliko mero razumevanja in potrpežljivosti.

O meni lahko marsikaj preberete na spletu, najbolj pa bom vesela osebnega srečanja, saj le tako lahko več izvemo drug o drugem.

Signsforhandshakes.eu Govori.se Promocijski spot Aktivni.si Gore in ljudje Ona Plus Spletna TV

Z Modrim sijem si močno prizadevam, da bi navdihnila več kot dva milijona ljudi, ki potrebujejo motivacijsko podporo v duhu naravnega in preprostega načina življenja.

Cenjenim strankam želim omogočiti povečano razumljenost vsebin na podlagi prilagodljivega tolmačenja, hkrati pa jih spodbuditi k spoznavanju pomembnosti znakovnega jezika.

Cilj v naslednjih petih letih je navdihniti več kot dva milijona srčnih ljudi in jih opogumiti.

BREZPLAČNE E-NOVICE

Želite prejeti e-novice o novih vsebinah v svoj e-nabiralnik? Izpolnite spodnji obrazec.

Hvala! Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice. Svojo prijavo morate še potrditi s klikom na povezavo v e-mailu, ki ga boste dobili čez nekaj trenutkov.

Napaka. Prosimo preverite vsa polja.