Poročila z dogodkov Video

Odločila sem se …

… da 27. januarja 2017 ustanovim lastno podjetje. Minilo je eno leto. V tem letu me je večina tudi spraševala, kaj pravzaprav delam, nekateri sploh niso vedeli, da sem samostojna podjetnica.

Kaj delam pravzaprav?

  • Največkrat sodelujem v projektih, ko po naročilu snemam, intervjuvam in zmontiram prispevke ter jih naložim na YouTube kanal. Prevajam tudi iz kretenj v slovenski jezik in podnaslavljam.
  • Na televiziji sem delala kot gluha tolmačka za različne prispevke/oddaje.
  • Gluhim zgodbe iz knjig prevedem v slovenski znakovni jezik in jim odgovorim na njihova vprašanja.
  • Sodelujem v projektu kot gluhi bralec gluhim mladostnikom. Skupaj preberemo njihovo izbrano knjigo v slovenskem znakovnem jeziku in jim obrazložim, o čem pravzaprav govori zgodba. Za zdaj mi to uspeva pri eni osebi in opažam bralni napredek, za kar sem zelo vesela.
  • Izvajam tudi tečaje na temi motivacije in znakovnega jezika, ki ga lahko vsi uporabljamo.
  • O drugih storitvah, ki jih še nudim, si lahko preberete na tej spletni strani.
  • Spremljate lahko tudi moje bloge in vloge. Slednjega sem želela ustvariti za tiste, ki zapisanega ne razumejo in si želijo tolmačenje v znakovnem jeziku.

Storitve, ki jih opravljam, me vedno navdušujejo. Dodana vrednost so naročniki, s katerimi sem sodelovala in sodelujem. Vsakemu sem posebej prisluhnila, kajti vsi so imeli veliko željo po spoznavanju nečesa novega. To me je navdahnilo in dalo vedeti, da lahko s skupnimi močmi pridemo do skupnega cilja.

Hvala vsem, ki mi zaupate in me podpirate.

O avtorju

Maja Kuzma Ganić

Pisateljica. Motivatorka. Usmerjevalka. Tolmačka. Inštruktorica. Novinarka. Raziskovalka. Ustvarjalka in sejalka resničnih zgodb. Ljubiteljica gibanja v naravi.