29 dni SPP-ja Dogodki Tam sem tu Zgodbe

Potopisno predavanje o SPP

Prejela sem priložnost, da učencem 8. razreda in njihovim učiteljicam predstavim svojo drugo osvojeno slovensko planinsko transverzalo, nato pa smo se učili osnove slovenskega znakovnega jezika. Bilo je pestro in zabavno! 🙂 

Zame je na vsakem dogodku vedno nekaj prvič, tokrat sem pa poskusila uporabiti mikrofon, ki jih običajno imajo predavatelji in je bilo nenavadno govoriti hkrati pa nič slišati svojega glasu. “Tako lepo in jasno si govorila, da ne bi rekla, da si gluha. Kako si se naučila govoriti?” je izjavila ena od učenk. Ta stavek je bil viden (“slišan”) velikokrat.

Zahvaljujem se OŠ Radovljica za priložnost ter Nini R., ki me je spodbudila, da se poženem v to prvo potopisno predavanje. 

Zgodbe so, da jih pripovedujemo kakor prisluhnemo. Tako skupaj rastemo in se učimo.

O avtorju

Maja Kuzma Ganić

Pisateljica. Motivatorka. Usmerjevalka. Tolmačka. Inštruktorica. Novinarka. Raziskovalka. Ustvarjalka in sejalka resničnih zgodb. Ljubiteljica gibanja v naravi.

BREZPLAČNE E-NOVICE

Želite prejeti e-novice o novih vsebinah v svoj e-nabiralnik? Izpolnite spodnji obrazec.

Hvala! Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice. Svojo prijavo morate še potrditi s klikom na povezavo v e-mailu, ki ga boste dobili čez nekaj trenutkov.

Napaka. Prosimo preverite vsa polja.