Novičke Tam sem tu Video Zgodbe

Podarim objem

Tekst v videu: [Dragi vsi, kako ste? Upam, da ste dobro. Tukaj v Črnomlju sonce sije, yeaaaaah! Tako me vleče v gore, … Kaj zdaj opažam? Zjutraj je bolj dlje tema, zvečer pa je že hitro tema. Potrebno je prej iti v posteljo, sladko zaspati, … Se pogrejemo z odejo, kajti počasi prihaja hladno vreme, … Ko smo pod odejo, mi je toplo. Počutim se, kot da me odeja objema. Tako lažje zaspim. Ko zaspim, sem hvaležna za vse dobre ljudi in za vso podporo. Mogoče nekateri veste, nekateri pa se sprašujete kaj bi bilo že to, … Sem v delovni skupini akcije Gluhi strežejo v planinskih kočah pod okriljem Planinstva za invalide/osebe s posebnimi potrebami (In Planinec) kot vodja. Imamo eno prošnjo za vas. Podjetje Dormeo Slovenija ta mesec september zbira klike PODARIM OBJEM za tiste organizacije, ki si želijo zbrati podarjene objeme preko interneta. Tudi mi Gluhi strežejo v planinskih kočah potrebujemo podarjene objeme.

Kako do tega? Greste do spletne strani http://objemtopline.dormeo.net/. Greste dol, dokler ne pridete do Planinska Zveza Slovenije, kjer sledi logotip naše akcije, opis akcije, datum akcije, namen akcije. Nato opazite PODARIM OBJEM, katerega kliknete. Pojavi se vam okno, kjer vpišete svoj e-mail, obkljukate, da sprejmete pogoje in pošljete. Zatem pa je potrebno iti v svoj e-poštni nabiralnik naslova, ki ste ga vpisali. Prejeli boste od Dormeo pod Glavno ali Promocije pošto, ki vas vabi na ponovno potrditev registracije “Objem topline-glasovanje”. Pridete znova na njihovo stran, greste do našega logotipa, pod katerim kliknete PODARIM OBJEM. Ko se pojavi zeleno obarvana številka, ste uspešno podarili objem. 

Vesela bi bila, če bi si lahko vzeli čas vsak dan do konca septembra. Konec meseca se zaključi. To bo zagotovo vzelo samo eno minuto časa. Ena minuta podarjenega objema nam bo zagotovo veliko pomenila. Hvala.

O avtorju

Maja Kuzma Ganić

Pisateljica. Motivatorka. Usmerjevalka. Tolmačka. Inštruktorica. Novinarka. Raziskovalka. Ustvarjalka in sejalka resničnih zgodb. Ljubiteljica gibanja v naravi.